23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Whiz världsledande inom autonom städning

| Medlemsnyhet | Företag OrboTech Sweden AB

Med över 20 000 sålda enheter är Whiz marknadens mest sålda städrobot för professionellt bruk, och därmed världsledande inom robotiseringen av FM- och städbranschen.

När Softbank Robotics lanserade Whiz 2019 revolutionerade dem den robotiserade städningen och har sedan dess lanserat flera andra typer av co-bots som förenklar arbetet inom Facility Management och lokalvård. Enligt en rapport från Grand View Research* är Softbank och Whiz idag världsledande inom autonom städning, där Softbank finns i mer än 70 länder och Whiz sålts i över 20 000 enheter globalt.

En co-bot är en otrolig hjälp som gör stor skillnad, både utifrån belastning för personalen som arbetar, men också ekonomiskt för företagen som driver sin verksamhet. Med totalt 100 Whiz leverade i både Sverige och Finland är vi glada att kunna bidra till denna utveckling för en bättre städbransch, samt underlätta i det viktiga och tunga arbete som alla lokalvårdare gör. Vi ser att automatiseringen av de tunga städuppgifterna fortsätter att öka och det är med spänning vi går i bräschen för den pågående robotiseringen inom FM- och städbranschen i Sverige och Finland.

Är du nyfiken på Whiz? Ta en titt på vår produktsida, och tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri demo.

*https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-professional-indoor-facility-mobility-robots-market


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OrboTech Sweden AB

Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
OrboTech Sweden AB

Sänd till en kollega

0.141