23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tävla om ett eget DIRO-system samt en tvättmaskin från PODAB

| Medlemsnyhet | Företag Scandinavian Water Technology AB

SWATAB hjälper städbolag och kommuner att minska sin miljöpåverkan och att sänka sina kostnader. Med DIRO kan du städa och tvätta utan kemikalier. Besök oss på mässan där vi demonstrerar tvätt av smutsiga moppar och städtrasor live. MONTER B:08

-Vad är DIRO?

DIRO är ett flexibelt filtersystem som producerar DIRO-vatten för en hållbar lokalvård. Filtersystemet kopplas mellan inkommande vatten och tvättmaskiner. Vattnet omvandlas av DIRO till ett ultrarent och avjoniserat vatten som får fett och smuts att lossna. Det gör att ytor och tvättgods blir rent utan städ- eller tvättkemikalier. Med en tappkran installerad blir det enkelt att fylla på sprayflaskor och annan städutrustning.
 

-Varför är DIRO unikt?

DIRO är det enda systemet som man kan använda för både städ och tvätt. Efter att du städat med DIRO-vatten kan du tvätta dina moppar och skurtrasor med DIRO-vatten, på det sättet tillför du inte några kemikalier i tvättprocessen heller. Du får en cirkulär kemikaliefri Hållbar Lokalvård.

-Men fungerar det då?

Ja naturligtvis fungerar det. Vi kan det här. Vi skulle inte ha 100-tals nöjda kunder om så inte var fallet. Många av våra kunder börjar med ett system, men inser snabbt att DIRO är så bra att de vill ha det överallt. Idag finns det dessutom vetenskapliga fakta som underbygger detta.

-Vilka är era kunder?

Våra kunder är alla som håller på med städ eller tvätt, men också alla som vill ha en ren och fräsch omgivning. Bland våra kunder hittar du kommuner, städbolag, räddningstjänsten, fastighetsbolag, hotell, facility managment, m, m, kort sagt alla som vill slippa starka rengöringsmedel men inte tumma på kvaliteten.

-Några slutord?

Ja det är faktiskt dax nu att börja använda sig av framtidens Hållbara Lokalvård. Alla måste börja ta ansvar och alla kan göra något.

-Hur fungerar tävlingen?

Åh det är jätteenkelt. Ta fram din telefon, sätt på kameran och scanna QR-koden på bilden. Följ tråden på telefonen, svara på frågorna och klicka på "skicka in"

Medlemsnyhet

Företag
Scandinavian Water Technology AB

Jägershillgatan 26
213 75 Malmö
Sverige
Scandinavian Water Technology AB

Sänd till en kollega

0.063