23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Scandinavian Water Technology AB

Vår vision

SWATAB är ett svenskt företag med fokus på ett hållbart samhälle.

Med sin nya patenterade produkt DIRO kan SWATAB som enda företag i världen erbjuda sina kunder ett cirkulärt kemikaliefritt tvätt- och städkoncept.

Efter att du har städat hela arbetsplatsen med DIRO-vatten så tvättar du dina moppar och skurdukar med DIRO-systemet. På detta sätt kan du utesluta alla rengöringsmedel för det dagliga städet och lokalen blir helt kemikaliefri.

  • När du tvättar och städar med DIRO minskar du belastningen på miljön eftersom kemikalieutsläppet blir noll. Du kan även påvisa miljövinster i din årsredovisning.
  • De ekonomiska vinsterna är stora, du behöver inte längre köpa in tvätt- och städmedel, samt att dina driftskostnader minskar.
  • Personalens och kundernas hälsa påverkas på ett gynnsamt sätt genom minskad kontakt med kemikalier.
  • DIRO-vatten är framtidens sätt att tvätta och städa, det fungerar till alla typer av rengöring för både hårda och mjuka ytor.

 

SWATAB arbetar för att göra vår planet till en renare värld i framtiden. Vi kan alla göra positiva val. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kan vi göra en stor förbättring för vår framtida miljö.

Se allaNyheter

Fakta om Scandinavian Water Technology AB

Adress
Scandinavian Water Technology AB
Jägershillgatan 26
213 75 Malmö

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 0721910001

VAT nummer: SE5569364291

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Mats Marklund
Telefon: +46 0721910190

Sänd till en kollega

0.141