23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Världsmiljödagen: Så bidrar SWATAB till Agenda 2030

Den 5:e juni är det dags för Världsmiljödagen. En FN-dag som instiftades redan 1972 efter FN:s miljövårdskonferens i Stockholm. Årets fokus är “Tid för naturen”. DIRO är ett konkret exempel på hur tekniska lösningar kan bidra till uppsatta miljömål.

Det är viktigare än någonsin tidigare att vi alla agerar för att stoppa utrotningen av djur och växter. Den biologiska mångfalden har sedan länge stått under diverse miljöhot och inte minst är det marina livet utsatt. Våra sjöar och hav är livsviktiga för vårt jordklots välmående och idag är så mycket som 40 % av våra hav under kraftig mänsklig påverkan. Föroreningar, utfiskning och mikroplaster är stora problem som riskerar att påverka den marina mångfalden och miljarder människor runt om i världen om vi inte agerar – snart.

Kemikaliefritt och FN:s globala mål
 SWATABs helt kemikaliefria städ- och tvättlösning kan inte allena råda bot på den stora utmaning vi har framför oss, men bidrar till flera av FN:s utvecklingsmål (Sustainable Development Goals), bland annat mål nummer tre (för god hälsa och välbefinnande), elva (för hållbara städer och samhällen), tolv (för hållbar konsumtion och produktion) och fjorton (för hav och marina resurser).

Kemikalier som återfinns i traditionella tvätt- och städmedel har negativa effekter på människor, djur och miljön och bidrar förutom till rent fysiska besvär hos människor som arbetar med kemikalierna såsom allergiska reaktioner, hudirritation och organtoxicitet till utvecklingsproblem i djurlivet och obalanserade ekosystem. En hållbar utveckling kräver att en omställning där vi inte bara kompenserar för föroreningar utan faktiskt också reducerar dem.

 Med SWATABs DIRO-lösning undviker du inte bara kemikalierna och dess negativa effekter; det finns även stora ekonomiska vinningar att hämta eftersom drift- och energikostnaderna minskar. Det är vad vi kallar en win-win-win. En seger för dig, en seger för djuren och en seger för miljön.

Scandinavian Water Technology AB
Jägershillgatan 26
213 75 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5569364291

Sänd till en kollega

0.063