23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Passa på att gå vår Hygienutbildning med stöd från TSL!

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

Nu finns chansen att kostnadsfritt gå vår Hygienutbildning med städrutiner Covid-19 på distans i ett samarbete mellan @trygghetsfondenTSL och Borago/Städakademin.

TSL har startat ESF-projektet ”Kompetens för konkurrenskraft” som erbjuder kostnadsfria kompetensutvecklingsinsatser för att stärka anställda och företag i branscher som påverkats negativt av Covid-19. Projektet erbjuder validerings- och utbildningsinsatser med syfte att stärka kompetensen för en fortsatt anställning. Utbudet av valbara insatser har utökats med hygienutbildning för den som arbetar inom lokalvård och önskar fördjupa sina kunskaper inom hygienområdet. Syftet kan även vara att bli bättre rustad för anställning inom ett annat företag eller i en annan bransch.
 
Stödet kan sökas av alla privata arbetsgivare som har kollektivavtal inom Svenskt Näringsliv och LO:s avtalsområde inom en ekonomiskt utsatt bransch. Erbjudandet riktas i första hand till små och medelstora företag och gäller alla företagets anställda.
 
Ni kan via www.tsl.se söka medel för kompetensutvecklingsinsatser och når TSL på kompetenskraft@tsl.se eller 010-480 91 00 om ni behöver hjälp! Mer info finns att läsa här: Kompetens för konkurrenskraft

Kontakta oss på 013-245500 om ni har några funderingar eller vill ha hjälp med upplägg av flexibla utbildningspaket på distans eller i digitala klassrum.

Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.094