23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Städutbildning i digitala klassrum hos Borago!

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

Att gå en utbildning är ofta ett välkommet avbrott från vardagen och ger ny inspiration och nya kunskaper. Det är utvecklande för organisationen när arbetsgruppens och medarbetarnas färdigheter ökar.

De mest givande utbildningarna brukar vara de som varvar teori med praktiska övningar, och därför innehåller de flesta av våra utbildningar båda delarna. Våra öppna kurser är ett bra alternativ om ni inte är så många så att det lönar sig att boka en företagsintern utbildningsinsats.

Vi genomför allt fler utbildningar med digitala klassrum. Det har visat sig fungera utmärkt i många utbildningar såsom till exempel Kvalitetssäkring och Hygien med flera. Digitala klassrum med workshops är även ett bra komplement till Städakademins distansutbildningar, e-learn, för att få fördjupande diskussioner och därmed öka förståelsen inom området.

Kika in på vår hemsida som du känner att det är dags för kompetensutveckling inom städområdet. Vi har utbildningar för alla roller - lokalvårdare, arbetsledare, chefer och beställare! Just nu har vi flera öppna kurser där det fortfarande finns platser kvar, så boka din plats redan idag! Självklart tar vi vårt ansvar utifrån rådande samhällssituation för att minska smittspridning vid våra utbildningar. 

 Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@borago.se eller 013-245500.

Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.063