23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Våra kunder kan göra stora ekonomiska besparingar med DIRO

Fredrik Ivarsson, VD på Triator Storkök, om de största fördelarna med att kunna erbjuda DIRO till sina kunder, vikten av att arbeta med hållbarhet och hur han ser att samarbetet med SWATAB kommer att utvecklas framåt.

Kalmarbaserade Triator grundades redan 1999 och består idag av tre olika bolag; Triator Larm/Tele/Data, Triator Elinstallationer och Triator Storkök. På det sistnämnda arbetar Fredrik Ivarsson sedan 2010. Idag innehar han rollen som vd och säljare. Att de olika avdelningarna samverkar innebär att Triator kan vara en heltäckande partner till sina kunder,

Fredrik utvecklar:

– Pratar vi till exempel om tvättstugor kan vi genom våra olika bolag täcka in det mesta; allt från elinstallationer, bokningssystem, DIRO-system och till och med solceller på fastigheten. Det är såklart positivt både för oss och våra kunder. Vi blir på så sätt en komplett partner vilket är en stor fördel.

“Jag tycker att man ska mottaglig och öppen för allt som gagna miljön”

Just Triator Storkök har samarbetat med SWATAB sen 2017. Fredrik har dock haft koll på SWATAB sen långt innan. Via kollegor i Kristianstad väcktes nyfikenheten, inte minst därför att Fredriks medarbetare är positivt inställda till att testa nya saker:

– Vi hörde talas om “någon som tvättade kemikaliefritt” , vi tyckte det lät lite intressant. Det blev inte så mycket mer just där och då, men det väcktes en stor nyfikenhet hos oss. Jag tycker att man ska mottaglig och öppen för allt som gagna miljön.

Massor av fördelar

Fredrik uppger att de fortfarande väntar på en del tester och utvärderingar ute hos deras kunder, däremot understryker han att användningen av DIRO för med sig en hel uppsjö av fördelar, inte minst ekonomiskt:

– Vi ser redan att våra kunder kan göra stora ekonomiska besparingar eftersom de slipper köpa in kemikalier. De mest positiva fördelarna är dock att personalen fått en mycket bättre arbetsmiljö. Personalen upplever att luften blivit mycket bättre och den fräna doften har försvunnit helt.

Just miljö är något som ligger Fredrik varmt om hjärtat. Triator är FR 2000-certifierade vilket är motsvarande ISO. De har bland annat bytt ut sina bilar mot mindre hybridbilar, och allt de gör genomsyras av ett medvetet miljö- och hållbarhetstänk. Fredrik är positivt inställd till samarbetet med SWATAB och bjuder idag in sina kunder till sitt showroom där de själva får möjligheten att tvätta med DIRO.

 – Vi fick nyligen uppmärksamhet i pressen när de skrev om ett case för en av våra kunder som talade gott om DIRO, det ger såklart lite ringar på vattnet. Ju fler referenser vi får desto bättre. Vi använder själva DIRO-vattnet till jättemycket, och så bjuder vi in kunderna till vårt showroom där de får ta med sig moppar och annat som behöver tvättas. De får en introduktion och en visning och faktum är att de allra flesta är väldigt positivt inställda. Många av kunderna blir förvånade över hur bra resultatet faktiskt blir. Bearbetningen i maskinen tillsammans med DIRO-vattnet gör att resultatet blir bra. När de fått med sig en provflaska hem kommer de ofta tillbaka och är förvånade över hur bra det funkat. Han avslutar:

– Vi ser jättepositivt på samarbetet och testerna från våra kunder som använder SWATABs produkter, det visar att vi kommer kunna utveckla samarbetet med SWATAB ännu mer framåt.

 

 

 

 

 

 

 

Scandinavian Water Technology AB
Jägershillgatan 26
213 75 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5569364291

Sänd till en kollega

0.047