23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Viktigt med kunskap om städning för minskad smittspridning!

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

Inte helt otippat var vår Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19 den mest populära distansutbildningen hos oss under förra året. Och det ser ut att gå samma väg även i år!

Vår Hygienutbildning ger grundkunskaper för alla verksamheter. Utan rätt kunskap finns risk för att man skapar en miljö som är mer trivsam för bakterier och virus istället för det motsatta. Många är speciellt oroliga nu för att smittas av Corona och allt fler vill se mer städning av allmänna utrymmen. Varför inte testa vår Hygienutbildning? Passa på att kompetensutveckla din personal så att alla kan känna sig trygga på jobbet!

Vi på Städakademin har under det senaste året hjälpt många kunder med distansutbildning kopplat till lokalvård. En ökad kunskap ger en ökad trygghet! Med rätt kompetens kommer städningen att ske på ett professionellt sätt och din personal kommer veta hur att skydda sig själva och era kunder. Vi ser att många gamla och nya kunder inom alla olika verksamheter har fått upp ögonen för våra distansutbildningar. Utan grundkunskap är det svårt att städa professionellt och följa lokala hygienrutiner. 

Städakademins distansutbildningar kan med fördel kompletteras med Boragos fysiska utbildningar. Med utbildning från oss får du effektiva och flexibla kunskapspaket. Städakademins e-learn kan genomföras när du vill och var du vill! 

Hygienutbildning med städrutiner Covid-19 - Pris: 1490 SEK
Läs mer och boka här >>

INSTA 800 nivå 1-2 - Pris: 2900 SEK
Läs mer och boka här >>

Vill du veta mer om våra distansutbildningar så finns allt att läsa på vår hemsida. Det går också bra att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.
Länk till Städakademin >>

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@borago.se eller 013-245500. 

Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.063