23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Städutbildning på distans!

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

En ökad kunskap ger en ökad trygghet! Med rätt kompetens kommer städningen att ske på ett professionellt sätt och din personal kommer veta hur att skydda sig själv och sina kunder.

Vår Hygienutbildning var den mest populära distansutbildningen hos oss under förra året. Den ger grundkunskaper för alla verksamheter. Utan rätt kunskap finns risk för att man skapar en miljö som är mer trivsam för bakterier och virus istället för det motsatta. Även vår Lokalvårdsutbildning PRYL är mycket omtyckt och ger den breda yrkeskompetensen inom lokalvård. I januari släppte vi vår 12:e distansutbildning; SS-INSTA 800, nivå 1-2. Passa på att kompetensutveckla dig och din personal så att alla kan känna sig trygga på jobbet!

Med vår lärplattform får du ett flexibelt och effektivt verktyg för kompetensutveckling och kunskapsträning. Du får tillgång till utbildning genom köp av enstaka distansutbildningar eller genom ett abonnemang. Vi har utbildningar för lokalvårdare, arbetsledare, chefer och beställare.

Städakademins e-learnutbildningar kan med fördel kompletteras med traditionell utbildning från Borago. Med utbildning från Städakademin och Borago får du effektiva och flexibla kunskapspaket. 

Diplomerade utbildningar - dygnet runt, året om - hos Städakademin!
Läs mer här >>

Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.062