23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Städvagnar som förenklar städprocessen

Ergonomiskt, flexibelt och funktionellt. Rekola sätter processen i fokus när de lanserar sina helt nya städvagnar som med lätthet rymmer allt du kan tänkas behöva. Ja, till och med din städmaskin!

Med skandinavisk design, högsta kvalitet och omsorg in i minsta detalj tar nu Rekola ytterligare steg mot hållbara manuella metoder och lanserar städvagnarna som förändrar allt. Tillverkade i stål och med anpassningsbara komponenter är Rekola Motion kärnan i arbetsdagen som rymmer allt du behöver för en effektiviserad och hållbar städprocess, inklusive din i-mop eller Orbot.

De ergonomiska städvagnarna finns i en rad olika storlekar och utföranden, men kan också anpassas och förändras efter dina behov. Dels genom smarta redskapshållare och innovativa förvaringslösningar, men också genom möjligheten att bygga på nya vagnmoduler i takt med att behoven förändras. Tack vare unik design och finlandsbaserad produktion bjuder Rekola Motion på full flexibilitet med extremt korta utvecklingstider, så att du alltid ligger ett steg före.

Nyfiken på att veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.047