23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

INSTA 800 - äntligen har vi lanserat vår senaste kurs!

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

16 kursdeltagare med förköp har idag fått sina inlogg och 100 abonnenter i Städakademin får tillgång till kursen den 1 februari.

Vi har tidigare berättat att vi sedan december har jobbat med vår 12:e distansutbildning i Städakademin. Nu kan vi äntligen berätta att vi har lanserat vår INSTA 800 nivå 1-2 på distans/e-learn och de första kunderna har precis fått tillgång till den. Vi är väldigt nöjda och glada, och också spända på att få höra vad deltagarna tycker. Givetvis ger vi våra nya kursdeltagare lite tid, men så snart vi börjar se återkopplingen i kursutvärderingarna så kommer vi att publicera kursbetyget på vår hemsida. Du har väl sett att vi nu har kursbetyget på hemsidan på alla våra distanskurser?

Den här utbildningen ger grundläggande kunskaper om städstandarden SS-INSTA 800. Efter utbildningen har du kunskaper kring SS-INSTA 800-standardens uppbyggnad och kan se logiken i alla dess delar. Du kommer att förstå hur man genomför en kontroll och hur redovisning av städkvalitet sker enligt SS-INSTA 800.

Kika gärna in på vår hemsida och läs mer om eller boka vår nya utbildning INSTA 800! 
https://stadakademin.se/utbildning/insta-800-niva-1-2/Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.094