23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hållbar desinficering by OrboTech

| Medlemsnyhet | Företag OrboTech Sweden AB

De må vara giftiga för virus och bakterier, men de är också giftiga för människor och miljö. Det är dags att vi tar ett helhetsgrepp om hållbar desinficering och samtidigt ger lokalvårdarna, vår tids hjältar, en hållbar arbetsmiljö.

De traditionella desinficeringsmetoderna ersätter egentligen bara ett problem med ett annat. Ögonen brinner, händerna är torra och lungorna lider, samtidigt som stora mängder kemikalier virvlar ner i avloppen och ut vår natur. Det är på tiden att vi slutar desinficera med traditionella kemikalier, och istället börjar desinficera hållbart.


Desinficering med Tersano ozonvatten
Det är effektivare än klorin och dödar upp till 99,999% av bakterier, virus och andra mikroorganismer, men lika skonsamt som vanligt kranvatten. Desinficera alla typer av ytor och föremål med Tersano ozonvatten, för att på ett enkelt, tryggt och kostnadseffektivt sätt ta hand om människa och miljö på samma gång. Tersano är bevisat effektiv på coronavirus. 

Läs mer om Tersano >


Ytdesinficera snabbt och effektivt med i-cover
Komplettera Tersano med en i-cover för snabb och effektiv ytdesinficering. Den avancerade desinficeringssprutan gör att du kommer åt att desinficera även de mest svåråtkomliga ytor på ett enkelt sätt. Anpassa munstycke efter yta och spraya ut en lätt dimma med virus- och bakteriedödande ozonvatten med ett knapptryck.

Läs mer om i-cover >


Skonsam handdesinfektion utan alkohol
Visste du att 80 % av världens smittsamma sjukdomar överförs via våra händer? Att hålla ytor, föremål och händer rena är därför direkt avgörande för smittspridningen. Sanitise Now är marknadens mest flexibla dispenser för handdesinfektion. Helt utan beröring ger dispensern automatiskt ifrån sig rätt mängd desinfektionsmedel när händerna placeras framför sensorn. Fyll Sanitise Now med den alkoholfria foam vi erbjuder i samarbete med Hygiene of Sweden, för hållbar desinficering även på händerna.

Läs mer om Sanitise Now >


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OrboTech Sweden AB

Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
OrboTech Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078