23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mårten Widborg blir nytt ansikte för Rekola i Sverige!

För personer i branschen är Mårten Widborg redan ett välkänt ansikte, men nu har han tagit på sig en ny roll på Rekola.

Mårten ska på konsultbasis använda sin erfarenhet och kompetens för att utveckla Rekolas koncept i Sverige och kommer nu att jobba hand i hand med oss på OrboTech. Vi är mer än glada över detta!

För dom som kanske inte känner till dig sedan tidigare, vem är du?

Jag är en opretentiös, ödmjuk och nyfiken person boende i Åkersberga utanför Stockholm, har fru, två barn och nyligen ett femte barnbarn. Jag är en inbiten livsnjutare och älskar alla tillfällen när det ska lagas mat och komponeras middagar! Jag har ägnat en stor del av mitt liv, nästan 40år till städbranschen på olika nivåer. Jag gillar utmaningar och tror på samverkan mellan människors och dess möjligheter att utvecklas oavsett ursprung, läggning eller erfarenhet!

Jaha, vad är din bakgrund, vad har du sysslat med tidigare?

Jag är uppväxt i ett städföretagande och har själv i många år drivit entreprenad inom golvunderhåll och renovering! Jag har i många år drivit försäljning, utbildning och utveckling inom ytbehandlings produkter för trä! Sista 20 åren har jag större delen varit på Vileda Professional inom entré- och städsystem samt arbetat två år som ansvarig för Supplies Direct i Stockholm. Jag driver sedan en tid en helt fristående konsultverksamhet inom områden som besiktning, analys, problemlösning och utbildning med fokus på golv-, städ- och entrétekniska frågor. Sedan 2005 har jag varit organiserad inom branschorganisationen Svenska Golvrådet, och sedan 2013 medverkat i styrelsearbetet för Städbranschen Sverige.

Och nu jobbar du för Rekola! Vad gör du där och hur hänger det ihop med OrboTech?

Ett naturligt inslag i min vardag som konsult, att hjälpa till där min kompetens behövs och i den omfattning som krävs! I detta fall fanns minst två orsaker, å ena sidan omöjligheten för Rekola att resa till Sverige och supporta marknaden under pandemin och å andra sidan att använda min kompetens för att utveckla Rekolas koncept i Sverige. Orbotech är sedan flera år en av flera samarbetspartner till Rekola och där finns den naturliga kopplingen med mina nya uppgifter för Rekola. Uppdraget för Rekola är deltid, varpå jag kommer fortsätta supporta marknaden från min egen verksamhet och inom mina specialområden!

Spännande, det blir flexibla städvagnar och ergonomiska moppar till familjen i julklapp i år då antar vi. Snart är det ett nytt år. Vad ser du fram emot 2021?

Hemma hos mig har vi snart och genom åren testat allt som finns på marknaden, lite mutter blir det hemma och framförallt nu när vi flyttat från villan i Täby när jag drar hem städvagnar till lägenheten i Åkersberga. Men, städbranschen behöver hela tiden utvecklas och även sättet vi arbetar på och med vad vi gör detta! Jag ser fram emot att vi nu ska åstadkomma att Rekolas koncept för professionell städning skall tas emot som en frisk fläkt, för alla städare och verksamheter! Att städa ska vara kul och det bli roligare med rätt lösningar och metoder! Just kombinationen av maskinell och manuell städning är viktigt för att få till ett effektivt och modernt städsystem, där kommer såklart kopplingen med Orbotech upp igen!

Här kan du läsa mer om våra produkter från Rekola >

OrboTech Sweden AB
Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sundsvalls kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568819345

Kontaktperson

ME

Sänd till en kollega

0.047