23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nu kommer vår nya produktserie för kemikaliefri städ & tvätt

| Medlemsnyhet | Företag Scandinavian Water Technology AB

Idag lanserar SWATAB produktserien DIRO FS, ett flexibelt filtersystem som producerar ultrarent DIRO vatten för hållbar lokalvård. Filtersystemet finns i olika storlekar och kopplas mellan inkommande vatten och befintliga tvättmaskiner och tappkranar

Vattnet omvandlas till ett avjoniserat och ultrarent vatten, som gör tvätten och ytorna rena helt utan tvättmedel och städmedel. DIRO FS60 och FS90 har en inbyggd bufferttank där det ultrarena vattnet förvaras tills det skall användas vid städ eller tvätt. DIRO FS375 har en extern tank som kan anpassas i storlek efter behov.

– Vårt filtersystem för tvätt och städ är ett konkret exempel på hur nya tekniska lösningar kan bidra till att nå uppsatta miljömål. Med DIRO FS kan du städa och tvätta utan kemikalier, med bara rent vatten. I vår nya produktserie finns det filtersystem för alla behov och typer av verksamheter, från en tvättmaskin till hela städcentraler och tvätterier, säger Mats Marklund, VD för SWATAB.

Samtliga produkter i serien utgörs av en skåpanläggning som innehåller alla filter och instrument samt en bufferttank där det ultrarena vattnet förvaras tills det skall användas. DIRO placeras där det finns tillgång till vatten och avlopp, antingen i samma lokal där vattnet skall användas, eller i annat biutrymme för att sedan ledas via rörsystem till städcentralen eller tvättstugan. DIRO vattnet har lång lagringstid och vattnet kan därför med fördel tappas upp i mindre behållare för transport ut till flera städobjekt.

– Vi ser ett växande intresse för hållbar lokalvård, det blir fler och fler som vill reducera sina utsläpp av både koldioxid och av kemikalier i avloppet, istället för att i efterhand kompensera för dem. Fördelen med Filtersystemet DIRO är att du dessutom reducerar dina energi- och driftskostnader samt hälso- och allergibesvär för din personal som slipper bli utsatta för olika sorters kemikalier, säger Mats Marklund.

DIRO FS produktserie finns i följande storlekar:

FS-60 För det mindre städobjektet, med en tvättmaskin och ett behov av att kunna tappa upp städvatten på sprayflaska.
FS-90 För det lite större städobjektet, där du har 2 tvättmaskiner och kanske också behöver tappa upp städvatten till dina golvskurmaskiner.
FS-375 För större städcentraler och tvätterier.
Nya DIRO FS-serien ersätter SWATABs tidigare DIRO TM-serie med en mer utvecklad teknik. Den är i högre grad tystgående, servicevänlig och kompakt.

Här kan du läsa mer om SWATABs nya produktserie DIRO FS;

https://swatab.com/idag-lanserar-vi-var-nya-produktserie-for-kemikaliefri-tvatt-och-stad/

För mer information kontakta Peter Klöfverskjöld
peter@swatab.com eller 0721-91 00 01

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Scandinavian Water Technology AB

Jägershillgatan 26
213 75 Malmö
Sverige
Scandinavian Water Technology AB

Sänd till en kollega

0.047