23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi uppmärksammar Städarnas dag!

Vi på Borago och Städakademin kommer givetvis att fira Städarnas dag den 7/12! Vi uppmärksammar alla våra lokalvårdskollegor lite extra. Vi är glada för att vi får komma till jobbet, skolan, offentliga lokaler som är rena och fräscha varje dag.

Städarnas dag infaller alltid den första måndagen i december. Dagen syftar till att uppmärksamma alla lokalvårdare för deras fantastiska arbete och engagemang. Målet med uppmärksamheten är att höja statusen för städbranschen och respekten för alla som städar Sveriges arbetsplatser, skolor och hem.

“Vi kommer att bjuda in till ett webbinar under dagen där vi lyfter några intressanta ämnen och riktar oss direkt till lokalvårdaren. Eftersom vi jobbar med utbildning mot städbranschen så kommer vi såklart att bjuda på fina erbjudanden och kanske någon utlottning av distansutbildning under webbinaret”, säger Karl Henriksson.

Städarnas dag har uppmärksammats i Sverige sedan 2016. Dagen har sitt ursprung i Los Angeles där en fredlig demonstration som genomfördes av städare och sympatisörer 1990 möttes av polisvåld. Därefter infördes The International Justice Day for Cleaners och vår svenska motsvarighet är alltså Städarnas dag.

Håll utkik i våra sociala kanaler för mer info om webbinaret!

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.203