23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hygienutbildning med städrutiner för Covid-19

Kolla in vår Hygienutbildning på distans! Gör kursen vid din dator, surfplatta eller mobil. Högaktuellt och viktigt att agera på rätt sätt och förhindra smittspridning. Nu med ny och förbättrad Hygienföreläsning.

Vi har de senaste veckorna lagt extra kraft på att uppdatera vår hygienföreläsning i tre delar som är en del i vår Hygienutbildning.

Kunskap om hygien är ett måste för alla som arbetar med lokalvård. Denna utbildning vänder sig till den som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning. Vår Hygienutbildning ger grundkunskaper för alla verksamheter. Det är dock alltid viktigt att göra egna anpassningar enligt de lokala föreskrifter som gäller för er verksamhet. Det kan vara Regionens rutiner, Kommunens rutiner eller andra gällande avtal.

Här lär du dig om städhygien, virus och smittspridning. I utbildningen ingår även stödjande dokument och checklistor gällande Covid-19 (Coronavirus) utifrån ansvariga myndigheters riktlinjer. Läs mer på Städakademin / Hygienutbildning

Borago AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564834561

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.047