23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DIRO är ett Bra Miljöval – Naturskyddsföreningen

Vi är mycket stolta över att vi nu fått vår produkt DIRO, miljömärkt med Naturskyddsföreningens ”Bra Miljöval”. Detta är ett bevis på att vi jobbar med en produkt som främjar miljö och hälsa, säger Mats Marklund, VD.

Det svenska innovationsbolaget SWATAB har ett patenterat filtersystem som omvandlar vanligt kranvatten till DIRO vatten. DIRO vatten i det här fallet ersätter kemikalier för allrengöring i den dagliga städningen.

Vi är mycket stolta över att vi nu fått vår produkt DIRO, miljömärkt med Naturskyddsföreningens ”Bra Miljöval”. Detta är ett bevis på att vi jobbar med en produkt som främjar miljö och hälsa, säger Mats Marklund, VD.

Märkningen utgår från miljöns bästa och de krav som ställs på produkterna är strikta och transparenta. Miljömärkning bygger på två grundidéer: att naturresurser måste sparas samt att den biologiska mångfalden och människans hälsa inte får hotas. Det innebär bland annat att alla giftiga och svårnedbrytbara kemikalier måste bort.

DIRO Allrent levereras på sprayflaska och är ett ultrarent avjoniserat vatten som går att använda på alla ytor som tål vätska, gärna tillsammans med microfiberduk. I stället för en mängd olika kemikalier för olika ändamål behöver du nu bara en produkt, DIRO Allrent, en produkt som istället för att klimatkompensera verkligen reducerar användningen av skadliga kemikalier.

SWATAB strävar alltid efter att erbjuda sina kunder lösningar som har en minimal påverkan på människa och miljö. DIRO Allrent innehåller inga kemikalier eller parfymer, och är därför det bästa alternativet för vår hälsa och miljö.

Idag finns DIRO installerat hos ett antal städföretag, kommuner, tvätterier, fastigheter, förskolor, hotell, vårdhem och tvättstugor runt om i Sverige.

 
För mer information och kontakt:

Mats Marklund, VD 
+46 (0) 721 – 91 01 90 
mats.marklund@swatab.com

SWATAB är ett innovativt företag i framkant som satsar på utveckling och tillverkning av hållbara, kemikaliefria lösningar för tvätt och rengöring.

Scandinavian Water Technology AB
Jägershillgatan 26
213 75 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5569364291

Sänd till en kollega

0.046