23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tersano ozonvatten på toppen av testerna

| Medlemsnyhet | Företag OrboTech Sweden AB

Tersano ozonvatten är den innovativa allt-i-ett lösningen som skonsamt rengör och desinficerar alla typer av ytor. Den miljövänliga städmetoden är testad och hyllad av organisationer världen över, vilket gör Tersano till det självklara valet.

Stoppa spridningen av bakterier och virus, samtidigt som du gör en insats för miljön. Det kemikaliefria ozonvattnet Tersano är starkare än klor men skonsamt mot människor och miljö, så att du på ett effektivt och hållbart sätt kan rengöra och desinficera alla typer av ytor, även de ytor och platser som kräver högre nivå på hygien.

Tersano är testat på de vanligaste virus och bakterier med fantastiska resultat. Just nu används ozonvattnet i stor utsträckning för att förebygga spridningen av Covid-19. Det pågår grundliga provtagningar och man har konstaterat att Covid-19 tillhör den grupp av virus som kallas höljevirus. Forskningen visar att dessa är den typ av virus som är minst resistent och som enkelt dödas med antimikrobiska rengöringsprodukter, så som Tersano ozonvatten. Med denna vetskap beslutade nyligen sjukhuschefen på huvudsjukhuset i Wuhan, Kina att de ska använda sig av Tersano ozonvatten för sanering och desinficering av sjukhusets alla lokaler.

Förutom att desinficera så gör ozonvattnet också riktigt rent utan att lämna några kvar några restprodukter som drar till sig ny smuts. Därför ses Tersano som den perfekta allt-i-ett lösningen, som passar alla typer av ytor i alla sammanhang. Fördelarna för städningen, städaren och miljön är många och städmetoden har blivit testat och certifierad för en rad olika egenskaper av organisationer och myndigheter världen över. 

Kika gärna in på hemsidan för mer information och testresultat

Har du några funderingar, tveka inte att höra av dig!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OrboTech Sweden AB

Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
OrboTech Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109