23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Desinfektion med miljövänligt ozonvatten

| Medlemsnyhet | Företag OrboTech Sweden AB

Desinfektionsmedel som är starkare än klorin, men skonsamt mot miljön? Med kemikaliefria Tersano stoppar du spridningen av virus och bakterier och desinficerar alla typer av ytor, även där hygienkraven är som allra högst!

Att nå högsta hygienstandard samtidigt som företagets miljöarbete är av största prioritet, har tidigare varit en svår ekvation att få ihop. Det är därför med stolthet vi erbjuder Tersano, ett miljövänligt desinfektionsmedel med virus- och bakteriedödande egenskaper, som på ett skonsamt sätt desinficerar alla typer av ytor på bara några sekunder.

Vårdmiljö, restaurangkök eller toaletturymmen? Ingen desinfektionsutmaning är för tuff för Tersano. Ozonvattnet framställs genom en snabb och enkel process, där ett väggfilter kopplas in på vattenledningen, filtreras och blandas med små mängder ozon som direkt är redo att angripa bakterierna. Då ozonvattnet är väl beprövat och certifierat av statliga myndigheter, oberoende testlabb och miljöorganisationer runt om i världen, är Tersano det självklara komplementet till vårt ultrarena vatten, UltraH2O.

Vad är då skillnaden mellan våra olika vatten? Kort och gott, vill du städa och rengöra ytor med ett skinande rent resultat är UltraH2O det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet. Är du istället ute efter ett desinfektionsmedel som besegrar virus och bakterier i miljöer där hygienkraven är som högst? Då är Tersano det självklara valet!

Läs mer på www.orbotech.se eller kontakta oss direkt på info@orbotech.se

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OrboTech Sweden AB

Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
OrboTech Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063