23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Borago inleder samarbete med Hygiene Diagnostics

| Medlemsnyhet | Företag Borago Utbildning Sverige AB

Hygiene Diagnostics är ett svenskt konsultföretag som är specialiserade på kvalitetssäkring av städning, rengöring och hygien. Borago skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren.

Samarbetet mellan Borago och Hygiene Diagnostics gäller bland annat utbildningar kring ATP-mätning, Svensk hygienstandard, INSTA 800 (nivå 3 och 4). Redan nu kan du boka in dig på certifieringsutbildning i ATP-mätning i Stockholm i maj och i augusti. I den här kursen får du lära dig om ATP-mätning för hygien- och rengöringskontroll.

Vad är ATP-mätning?
ATP-mätning är en biokemisk testmetod som används för att snabbt bedöma renheten hos ytor eller vätskor. Adenosintrifosfat (ATP) är närvarande i allt organiskt material och är den universella energimolekylen som används i alla levande celler.

ATP-mätare använder bioluminescens för att detektera kvarvarande ATP som en indikator på renhet. Närvaron av ATP på en yta indikerar felaktig rengöring och förekomsten av förorening, t.ex. blod, matrester och bakterier. Höga ATP-nivåer innebär en potential för bakteriell tillväxt. ATP-mätning används för att bekräfta att rengöring fungerar som avsett.

Läs mer om ATP-utbildningen på vår hemsida, www.borago.se.

Medlemsnyhet

Företag
Borago Utbildning Sverige AB

HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Sverige
Borago Utbildning Sverige AB

Sänd till en kollega

0.063