23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Våra certifierade utbildningar har precis blivit ännu fler!

| Medlemsnyhet | Företag OrboTech Sweden AB

Tillsammans med How 2 Clean satsar vi ännu mer på kunskap och kan därför nu erbjuda samtliga certifierade städutbildningar som finns i branschen.

Vi är otroligt spända på att få presentera vårt nya samarbete med How 2 Clean, ett av branschens ledande utbildningsföretag. Tack vare detta samarbete skapar vi nu en plattform för OrboTech Academy och How 2 Clean att tillsammans nå ut och erbjuda alla de städkurser, certifierade städutbildningar och kvalitetskontroller som finns tillgängliga i Sverige och Norden. Dessutom med den unika möjligheten att skräddarsy speciella paket som är anpassade efter just dig och dina behov. Vi vill att kunskap och kompetens ska vara lättillgängligt och för alla, därför gör vi denna utbildningssatsning så att fler personer och företag får möjlighet att växa och utvecklas.

Huvudansvariga för samarbetet är Per-Ola Jönsson från OrboTech och Dennis Andersen från How 2 Clean. Medan ansvarig utbildare på OrboTech Academy är Ingemar Ekdahl.

”Att få chansen att jobba med Dennis Andersen och How 2 Clean är verkligen spännande. Utbildning, städning och människor är något vi verkligen brinner för, därför får jag en känsla av att det här är början på något stort!” Per-Ola Jönsson, utbildningsansvarig på OrboTech Sweden

Är du intresserad av att gå en certifierad städutbildning eller en städkurs, såsom den Svenska hygienstandarden för vård eller en komplett golvvårdsutbildning? Läs mer om vad vi erbjuder på OrboTech Academy och hör av dig till oss så bokar vi in dig!

Medlemsnyhet

Företag
OrboTech Sweden AB

Skönsbergsvägen 63
856 31 Sundsvall
Sverige
OrboTech Sweden AB

Sänd till en kollega

0.093