23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att tänka på inför köp av ny anslagstavla

Anslagstavlor är nästintill ett måste på kontoret. De finns där för att man bättre ska kunna organisera arbetsplatsen, men också för att hålla koll på viktiga datum och utföra möten på ett praktiskt sätt.

Överväger du att införskaffa en anslagstavla till arbetsplatsen? Då rekommenderar vi att du läser vidare. Nedan listar vi några av de ting man bör ha I åtanke när man köper en ny anslagstavla.

Vad ska tavlan användas till?
Inför köpet av den nya anslagstavlan är det såklart viktigt att veta vad den ska användas till. Visst kan det dyka upp några nya användningsområden efter en period, men det är ändå viktigt att veta innan köpet är genomfört. Beroende på vad tavlan ska användas till behöver man anslagstavlor av olika material och storlekar. Ska tavlan användas för att fästa post-its, skriva ner viktiga datum på eller planera möten? Besvara dessa frågor innan du påbörjar din jakt.

Vilken storlek har ni behov för?
Som fortsättning på föregående fråga är det bra att veta ungefärligt vilken storlek på anslagstavlan ni är i behov av. Större anslagstavlor är såklart fördelaktiga om ni ska hålla en föreläsning framför ett större team varav en mindre anslagstavla kan vara mer smidigt för en mindre publikskara. Anslagstavlor finns i många olika storlekar, där de typiska storlekarna är 0x40 cm, 90x60 cm, 120x90 cm och 100x150 cm.

Ska tavlan vara magnetisk eller ej?
En annan viktig fråga att ställa är huruvida er anslagstavla ska vara magnetisk eller ej. En magnetisk anslagstavla kan såklart kosta några hundralappar mer, så en icke-magnetisk är mer budgetvänlig. Dock kan en magnetisk anslagstavla användas till mer ting och på så sätt vara mer praktiskt. Detta är dock något ni bör tänka på tillsammans på arbetsplatsen så att ni införskaffar en anslagstavla som uppfyller era behov.

Ska den monteras eller vara flyttbar?
Olika anslagstavlor ser olika ut, så mycket har ni nog redan förstått. Det är dock viktigt att tänka på huruvida ni vill införskaffa en anslagstavla som ska monteras på en vägg eller om ni vill ha en flyttbar anslagstavla. Vad ni bestämmer er för beror såklart på vad tavlan ska användas till. Byter ni ofta möteslokal kan en flyttbar anslagstavla definitivt vara det mest praktiska. Om ni istället behöver en anslagstavla som hela tiden finns att tillgå på ett specifikt ställe, ja då ska ni nog överväga en anslagstavla som monteras fast på en vägg.

Beställ en anslagstavla online!
Nu när ni (förhoppningsvis) kommit fram till vilken anslagstavla ni vill ha på arbetsplatsen är det dags för att genomföra köpet! Det finns en hel del återförsäljare online, vilket kan vara det smidigaste sättet att genomföra ett köp på idag. Med leverans hem till dörren är onlineköp smidigare än någonsin förr!

Sänd till en kollega

0.047