23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Whiteboardtavlor välbehövliga - även till hemmakontoret

Whiteboards har smyckat skolor och arbetsplatser sedan flera år tillbaka. De är väldigt praktiska eftersom de tillåter studerande och anställda att skriva sina idéer och viktiga ting utan att behöva använda papper.

Men whiteboardtavlor är även väldigt praktiska till hemmakontoret.

Idag arbetar fler människor hemifrån än någonsin förr, särskilt på grund av coronapandemin. Men även om coronapandemin aldrig hade drabbat oss tyder mycket på att framtidens arbetsplats mestadels befinner sig i hemmet.

Inredningen i hemmakontoret är dock, tyvärr, ofta förbisedd. Man glömmer hur viktigt det är med ett riktigt skrivbord och en bra kontorsstol. Whiteboard glömmer man oftast helt och hållet. Men faktum är att dessa stora skrivtavlor är väldigt fördelaktiga för hemmakontoret.

Skriv ner dina idéer på en whiteboard!
Whiteboards kan i princip användas till det mesta. De är utrustade med stålemaljerade ytor, vilket gör dem magnetiska. Detta innebär att man kan använda dem både till skrivtavlor och magnettavlor. Det vi älskar mest med whiteboards är att man kan skriva ner sina idéer - och lika snabbt sudda väck dem igen! Till skillnad från post-it-lappar slipper du slösa på miljöns resurser eller hålla på att sudda till fingrarna gör ont. Med ett svep med det tillhörande whiteboard-suddit kan du enkelt och snabbt ta väck det du skrivit på tavlan. Då kan du brainstorma på hur mycket du vill!

Använd whiteboarden till att planera möten!
Bara för att du jobbar hemifrån betyder det inte att du inte längre ska vara delaktig på möten. Därför kan whiteboards också användas till just att planera möten. Har du en whiteboard på ett ställ kan du med fördel ställa denna lite längre bak från där du sitter. Skriv ner viktiga punkter innan mötet och kika därefter på dem bakom din skärm under tiden som mötet varar. Ingen kommer märka något! Det ser betydligt mer professionellt ut än att sitta och kika ner i ditt anteckningsblock hela tiden.

Skriv ner viktiga datum!
Ytterligare ett användningsområde för whiteboards är att de kan hjälpa dig hålla koll på viktiga datum. Du kan till exempel skriva ner möten du måste hålla koll på, chefens födelsedag eller varför inte den obligatoriska AW:n? Med hjälp av en whiteboard i ditt hemmakontor slipper du glömma viktiga datum och kan därför hänga med i vad som händer utan att behöva plocka fram din kalender hela tiden!

Olika sorters whiteboards att välja mellan
Det finns olika sorters whiteboards att välja mellan från olika leverantörer. Det finns till exempel whiteboards som man fäster på väggen, men också whiteboards som smidigt kan fästas på skåp. Det smidigaste att ha i hemmakontoret är nog dock blädderblocksställ, så att du kan förflytta din whiteboard i kontoret. Då kan du placera den vart du önskar, när du önskar.

Sänd till en kollega

0.031