23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Whiteboard eller anslagstavla?

Grejen är ju att du inte måste välja. Det kan vara bra att ha en av varje.

Funderar du på att skaffa något att kunna använda för meddelanden, notiser, anteckningar med mera? Du kanske funderar på vad som är bäst att välja mellan en whiteboard och en anslagstavla.

Sedan är det ju så att det finns rätt många olika modeller av anslagstavlor. Det finns de standard i kork, men det finns ju även de som har en whiteboard ihop med anslagstavlan så väl som det finns griffeltavlor, magnettavlor och massa mer varianter.

En whiteboard är vanligt att se i skolmiljöer så väl som på kontor och andra arbetsplatser, men det går även att ha en sådan hemma så klart.

Fördelar med en whiteboard
En stor fördel som en whiteboard har, det är ju att det går att skriva upp saker och sudda bort, om och om igen. En vanlig standard, den har färgen vit, så att du skriver syns tydligt. En annan fördel är att de flesta whiteboards är även magnetiska, så det går att ha den som en anslagstavla med, för att sätta upp lappar och annat på.

Det är därmed ett bra val att satsa på en whiteboard. Det är bara att välja den du tycker passar bäst. De finns nämligen i olika storlekar, samt att de även finns i lite olika material. Det finns de du sätter fast på väggen, de du kan ha på stativ samt sådana med hjul som är enkla att flytta på. Det finns också små, som passar för handen, som man kan anteckna på.

Ta hand om din whiteboard
Även om du kan använda din whiteboard om och om igen, så gäller det ju att sköta om den på ett bra sätt. Det så att den håller så länge som möjligt. För att skriva på den så ska du endast använda så kallade whiteboardpennor. Du bör även skaffa en tavelsudd, för att kunna ta bort det skrivna. Sen, se till att tvätta av den lite då och då. Det kan du göra enkelt med ljummet vatten och en mjuk trasa. Sedan finns det även smart medel att köpa om du vill det. Det är då en särskild rengöringsspray anpassad för whiteboards.

Tänk på att låta tavlan bli helt torr igen, efter du tvättat den. Så minst 15 minuter bör den få torka till, innan du kan skriva på den igen.

Sänd till en kollega

0.047