23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så enkelt är det att hitta en nanny

Många tror att det är krångligt och tidskrävande att hitta en barnvakt till sitt barn. I själva verket är det väldigt enkelt, samtidigt som det går väldigt snabbt från att familjen kontaktat ett företag till att nannyn kommer hem till familjen.

Barnvakt.se rekommenderar framförallt två professionella företag som är väldigt snabba i sin process: myNanny och NannyPoppins.

Steg ett: Hitta en nanny genom ett inledande telefonsamtal
Det första steget är att ringa in till exempelvis myNanny eller NannyPoppins. Under samtalet får föräldern möjlighet att prata med en barnvaktsspecialist som noggrant lyssnar på vad familjen önskar och behöver. För att de ska kunna hitta rätt barnvakt åt familjer är det viktigt för organisationerna att lära känna familjen genom detta inledande samtal.

Under samtalet diskuteras exempelvis var i Sverige de önskar en barnvakt, under vilka tider, samt vilken typ av personlighet nannyn ska ha för att det ska fungera med barnets personlighet. Deras barnvaktsspecialister finns även där för att svara på frågor och allmänna funderingar. 

Steg två: Företaget handplockar en personlig nanny
Nästa steg i processen sker direkt efter det inledande samtalet. Härifrån behöver familjen inte göra någonting, allting sköts av organisationerna själva. Direkt efter samtalet börjar de leta efter en personlig barnflicka som stämmer väl överens med familjens önskemål. myNanny och NannyPoppins är två aktörer som jobbar stenhårt med att matcha just rätt. De är väldigt noga med vem de väljer då de värnar högt om att erbjuda en trygg nanny till familjen. De har även ett brett nätverk av barnvakter i Sverige, så chansen att familjen får en barnflicka som bor i närheten är hög. Deras mål är alltid att ge familjer en riktigt bra barnvakt som kan hjälpa familjen med det som önskas!

För övrigt ställer de väldigt höga krav på vilka som får jobba som nanny. De utför noggranna bakgrundskontroller, djupintervjuer och tester. Tidigare erfarenheter av barnpassning är alltid ett krav när de anställer. myNanny och NannyPoppins strävar alltid efter att erbjuda Sveriges tryggaste barnpassare, därför är de extremt noggranna i sin rekryteringsprocess.

Steg tre: Familjen träffar sin utvalda nanny på en första träff
När organisationen hittat den bäst lämpade barnvakten till familjen erbjuds en första prova-på-träff utan bindning. Här får föräldrarna och barnet möjlighet att lära känna sin utvalda nanny. Det är ett populärt tillfälle att ställa frågor till barnvakten men också planera lite hur upplägget ska se ut. Känner familjen sig inte nöjda, eller märker att barnet och barnvakten inte passar ihop så kan man kontakta organisationen igen så hittar de alltid en ny, annars är det bara till att fortsätta!

Läs mer om hur det fungerar med en nanny
Mer information om hur barnpassning kan se ut går att läsa om på barnvakt.se. De erbjuder en utförlig och gedigen guide som beskriver hur det fungerar och vad man ska tänka på. Genom deras rekommendationer hjälper de även familjer att hitta trygga och professionella alternativ.

Sänd till en kollega

0.031