23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkra ditt hem med trygga elinstallationer

Att vårt hem är vår borg är ett välkänt uttryck som verkligen stämmer till punkt och pricka. I våra hem vill vi alltid kunna slappna av, hämta energi och känna att vi och vår familj är helt trygga och säkra.

En del i att ha ett tryggt och säkrat hem är också att låta alla elinstallationer göras av behöriga elektriker och en auktoriserad firma.

Att själv ta på sig rollen som hobbyelektriker är aldrig någonsin ett klokt val, dels så kan det vara olagligt men framför allt så kan det leda till konsekvenser och skador på den egna hälsan. En duktig elektriker ser istället till att hela ditt elnät fungerar precis som det ska på ett tryggt sätt, oavsett om det gäller för din lägenhet, hus eller stuga på landet.

Nyttja ditt ROT-avdrag

Om du är bosatt i Sverige och är +18 år så kan du använda dig av ditt ROT-avdrag när du i behov av en elektriker, ett krav är att du i sådana fall äger ditt eget boende. ROT-avdraget gäller enbart elektrikerns arbetskostnad (30%) och täcker inte någon kostnad för material.

Du kan som mest göra ROT-avdrag på 50 000 kr per person och år. Skulle exempelvis elektrikerns arbetskostnad landa på 10 000 kr så kommer du att kunna få göra ett ROT-avdrag på 3000 kr. ROT-avdraget kan även nyttjas flera gånger under ett och samma år bara beloppet för arbetskostnaden inte överstiger 50 000 kr.

Skulle du ha nyttjat ditt ROT-avdrag i flera omgångar och undrar över hur mycket avdrag du kan göra ytterligare så finns alltid informationen att finna på Skatteverkets E-tjänst. När du väl är inloggad på ditt konto hos Skatteverket så kan du hitta informationen under "Rot och rut-Mina avdrag".

När du vänder dig till en bra auktoriserad firma inom branschen så drar dessa av ROT-avdraget direkt på din faktura, detta gör att du själv inte behöver kontakta Skatteverket för att ansöka om ROT-avdraget utan allt går otroligt lätt och smidigt tillväga.

Eljour dygnet runt

När olyckan är framme och man skulle hamna i ett akut behov av en elektriker så finns även här hjälp att få. Genom den auktoriserade firman Svenska Eljouren, som även är medlemmar i Elsäkerhetsverket, så kan du också få hjälp under dygnets alla timmar.

Från att du har ringt in ditt ärende så kan du många gånger inom en timmes tid ha en elektriker från Svenska Eljouren redo på plats att lösa ditt elproblem.

Sänd till en kollega

0.031