23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vad är bäst tvål och vatten eller handsprit?

Som grundregel kan man säga att vid all synlig smuts som jord, matrester eller annat så ska du helt klart använda tvål och vatten.

Även om du har någon vätska på dina händer som köttsaft eller vatten från skurhinken så ska du använda tvål och vatten för i dessa tillfällen späds bara handspriten ut och förlorar därmed sin effekt. Och när vi talar tvål så talar vi flytande tvål och inte någon sprucken eller kletig tvål som ligger och kanar runt på tvättstället.

När det gäller handspriten så rekommenderar jag den när du inte har tillgång till tvål och vatten, när du befinner dig utanför hemmet eller är på resande fot. Men tänk på att spriten bara fungerar om händerna inte är synligt smutsiga eftersom spriten har svårt att tränga igenom organiska material. Handsprit är dessutom mer skonsam mot händerna om du behöver tvätta dem ofta eller han någon form av eksem.

Hygien är alltid viktigt men framför allt vid matlagning och då talar vi inte bara den personliga hygienen utan även arbetsytor och redskap. Välj därför ett kök som är lätt att hålla rent. Många väljer att köpa IKEA-kök och då kanske ett ikea hacks kök för att det känns lite exklusivare. Låt dig inte luras av hacks det är bara ett vanligt IKEA-kök som fått en ansiktslyftning. Vill du ha ett riktigt snickarkök när du köper nytt kök så vänd dig med förtroende till Handcrafted Interior så får du ett äkta snickarkök som är byggt för hand från grunden och dessutom till nästan samma pris som IKEA-köket. Ett kök där en och samma snickare följer köket från det att den första träbiten sågas till på snickarverkstaden i Lettland tills den sista skåpsluckan sätts på plats i ditt hem.

Välj ett kök från Handcrafted Interior så får du ett kök i äkta snickarkvalitet, inte bara luckor, lådfronter, bänkskivor eller andra delar av inredningen. Att allt byggs från grunden ger dig många fler möjligheter att skräddarsy ditt kök precis så som du vill ha det. Köken byggs enligt stolta snickartraditioner av passionerade hantverkare som är stolta över sitt fina hantverk och användandet av gamla hantverkstraditioner som skapar perfekta, hållbara sammanfogningar och köksmöbler som tål vardagens slitage lång tid framöver.

Resultatet blir ett exklusivt, ståndsmässigt kök där allt är noga avstämt i förhållande till vartannat och till den plats där köket ska stå.

Sänd till en kollega

0.036