23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En bra leverans ger en bra upplevelse

Erbjuds
Förfallodatum
den 28 september 2020

Det finns inte något värre än en misslyckad leverans som kan förstöra kundernas köpupplevelse. Självklart har vi allt som behövs för att försäkra dina produkter med maximalt skydd. Bland annat e-handelspåsar, tejp, bubbelplast och kuvert. Vi har kostnadseffektiva och hållbara lösningar till varje ändamål och vi framställer ditt emballage, så att du kan använda det till att stärka din image.

Optimalt skydd
Våra e-handelslösningar erbjuder optimalt skydd åt dina produkter under hela fraktprocessen. Om större delen av din leverans är hanterad av en extern speditör kan du aldrig vara helt säker på att de ansvariga hanterar dina paket lika varsamt som du själv gör. Du garderar dig när du anlitar Scanlux. För transport av särskilt känsliga produkter har du stor nytta av våra transportförpackningar i wellpapp och bubbelplast. Våra produkter skyddar ditt innehåll mot slag, stötar och repor. För att förhindra skador från eventuell kontakt med smuts, damm och fukt bör du använda vår packtejp för att vara på den säkra sidan.

Alla våra e-handelslösningar är utrustade med ett smart, självhäftande förslutningssystem som håller påsarna ordentlig stängda från nedpackning och ända fram till öppning. Dessutom gör detta smarta system hanteringen och användningen enklare för både kundens och din personal. Våra lådor och transportförpackningar bör stängas och förseglas med hjälp av packtejp för att ytterligare stärka paketets integritet. För att skynda på och effektivisera din packning nyttjar du vår ergonomiska tejphållare. Den gör det betydligt enklare för dig att fästa tejpen runt dina förpackningar.

Alla tillbehör du kan tänkas behöva för dina förpackningar finns tillgängliga på vår hemsida.Gör det enkelt för dig
Våra e-handelsemballage gör det enkelt för dig och din personal att paketera och skydda dina produkter vid transport. Om du inte hittar den specifika produkt du söker direkt, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt utbud och dessutom har vi har även möjlighet att skräddarsy en mängd olika förpackningstyper efter dina exakta behov. När du låter oss komplettera dina kassar och förpackningar genom att trycka din logotyp på utsidan, ger du kunden ett bestående intryck.

Vårt breda sortiment innehåller allt som behövs för att täcka dina behov rörande transport av produkter. Förpackningarna är anpassningsbara efter din verksamhets grafiska profil. Förutom rejält skydd ger våra produkter även med ett proffsigt uttryck. Sortimentet innehåller ett stort utbud av förpackningslösningar. När du anlitar Scanlux Packaging kan du vara säker på att ditt företag får en enhetlig grafisk profil. Dina förpackningar, påsar och kartonger kommer se mycket proffsiga ut när du låter oss hjälpa till med allt från idé till skiss och färdig produkt.

Förpackningar med din logo
Alla våra e-handelsemballage går att profilera med din logotyp i den storlek och placering du föredrar. Detta ger ett seriöst intryck som hjälper dig behålla kunder och dessutom marknadsföra din verksamhet till fler potentiella kunder. Vi skapar exakt de förpackningarna du behöver för att matcha dina unika produkter. Därför är du välkommen att kontakta oss och inleda ett informellt samtal om hur vi kan hjälpa just dig och ditt bolag.

Fråga gärna om vi kan bjuda på ett par lämpliga tillbehör kostnadsfritt.Ska vi kontakta dig?

Vi har väglett 1000+ svenska och internationella företag - vi hjälper gärna dig också med hållbara förpackningar. Ring oss idag (vardagar 8:00-16:00) på telefon  042-15 58 80. 

 
Leverantör
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark

Telefon: +45 48242900

Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.156