23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Planon International BV

Planon är en global programvaruleverantör som hjälper fastighetsägare och hyresgäster samt kommersiella tjänsteleverantörer och styrekonomer att effektivisera affärsprocesser för byggnader, personer och arbetsplatser. Planon har över 2 500 kunder i 40 länder samt kontor i Storbritannien, Singapore, Nederländerna, Belgien, Kanada, Tyskland, Frankrike, Sverige, Indien, Österrike, Hongkong och USA. Planon grundades 1982 och har över 750 medarbetare. I vår nya serie Meet the Experts kan du ta en titt bakom kulisserna hos Planon och lära dig mer om Planons medarbetare och processer.

Som marknadsledande expert med över 35 års erfarenhet har Planon alltid fokuserat på – och gjort betydande investeringar i – produktinnovation. Planons forskning- och utvecklingsteam består av över 100 medarbetare som kontinuerligt förbättrar och utökar våra egna och helt integrerade programvarulösningar för att bättre uppfylla kundernas behov.

Planon utsågs till ”ledare” i Verdantix 2019 Green Quadrant® för integrerade arbetsplatshanteringssystem (Integrated Workplace Management Systems, IWMS), vilket stärker vår position som en stark lösningsleverantör på den globala IWMS-marknaden. Sedan 2006 har Planon listats som en ”ledare” av Gartner i deras Magic Quadrant för IWMS. Planon har implementerat sina omfattande lösningar hos över 2 500 kunder, med kontorsstöd runt om i världen

Fakta om Planon International BV

Adress
Planon International BV
Wijchenseweg 8
6537 TL Nijmegen

Region
Netherlands

Telefon: +31 24 6413135

VAT nummer: NL807594842B01

Kontaktpersoner

Victoria Enarsen Westvik

Sänd till en kollega

0.109