23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Orange Clean AB

Det är dags att tänka om och tänka nytt.

Vore det inte bra med en leverantör som jobbar aktivt tillsammans med dig?

En som ser till att du som kund ökar din personals välbefinnande, minskar ditt klimatavtryck och ser till att du tjänar mer pengar på affären? 

Det är Orangeclean.
Vi hjälper dig att minska dina städmaskinsinköp med upp mot 50%
Detta gör vi genom utbildning, kommunikation, förebyggande underhåll och fleet managament.
Vi hjälper dig att använda dina befintliga resurser över längre tid.

Hållbarhetsutvecklingen är idag vårt viktigaste fokus.
Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.

Enda sedan 1982 har OrangeClean arbetat med golvvård. Detta bidrar till att du kan känna dig säker på att du får rätt lösning. Oavsett om du är i behov av städmaskiner, utrustning, utbildning etc. Vi är ett familjeägt företag som utvecklas hela tiden. Men inte snabbare än att vi kan ställa upp med den personliga servicen som är grunden för vår affärsidé.

Golvvård är så mycket mer än själva städningen och maskinerna. Golvvård kräver kunnande och systemtänkande. Golvvård kräver lång praktisk erfarenhet. Golvvård blir en vettig investering om man planerar rätt från början. Idag kräver också golvvård att man tar ett ansvar för människan och för miljön. Vi säljer städmaskiner och med det säljer vi golvvård!

Oavsett om Du redan är en nära kund till oss eller besöker oss för första gången kan Du vara säker på att vi håller högsta klass på våra produkter och tjänster. Ta en titt på vårt utbud av städmaskiner för proffs. Vi säljer kvalitetsmaskiner inom flera olika områden, även ATEX-klassade, DEKRA-certifierade städmaskiner.

Tilsammans med vårt systerföretag KMG maskinservice tar vi hand om allt som ror din maskinpark. Deras nya fleetmanagementsystem ger dig total kontroll över dina maskiner. Vårt mål är att vi tillsammans med dig som kund skall förbättra miljön och stärka din ekonomi.

Kontakta oss direkt för ett personligt möte, eller om Du har behov av service/reparation av Dina städmaskiner, titta in till serviceavdelningen.

Orange Clean AB
Skogsbacken 4
172 41 Sundbyberg
Sverige
VAT nummer: SE5562232859

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031