23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FHS Scandinavia ApS

Hållbara hygienlösningar och sanering 24–7
FHS Scandinavia har 20 års erfarenhet av att hitta lösningar som förbättrar företagens mikrobiologiska nivå både ekonomiskt och miljömässigt. Lösningarna är baserade på sanering med UVC-ljus, ozon, jonisering och antibakteriella golv, och allt hjälper till att optimera en mer hållbar produktion.

FHS Scandinavia har etablerat hygienlösningar i mer än 500 företag i Norden och har därför gedigen erfarenhet av lösningar som lever upp till de stränga kraven från politiker, konsumenter och detaljister.

FHS Scandinavia använder desinfektionsmetoder helt utan kemikalier - och använder med andra ord naturens egna lösningar med UV-C-ljus, ozon, jonisering och antibakteriella golv för sanering

av luft, ytor, rör & CIP, golv, förpackning och vatten & flytande produkter.

Komplement för befintlig städning
Lösningarna från FHS Scandinavia är inte en ersättning för den rengöring, tvätt och desinfektion som utförs idag, utan ett ”tillägg” för att förbättra de mikrobiologiska resultaten.

När vi utvärderar ett projekt rekommenderar vi oftast lösningar som inte kräver en fullständig ombyggnad utan bara ett komplement till företagets befintliga hygien. Lösningarna kan baseras på antingen UV-C-ljus, ozon, jonisering eller antibakteriella golv och kan ofta kombineras till en fördel. Och eftersom våra underleverantörer är de ledande specialisterna inom var och en av deras områden kan vi sätta ihop de mest optimala lösningarna för det enskilda företaget.

Vårt mål är att hitta exakt den lösning som gör det möjligt att upprätthålla samma bakterieantal vid produktionsstopp som företaget har efter rengöring. Och detta helt utan kostsamt stopp eller begränsning av produktionsprocessen. Det är därför vi kallar våra hygienlösningar sanering 24–7.

Läs mer på vår

hemsida

.

Fakta om FHS Scandinavia ApS

Adress
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby

Region
Danmark
Syddanmark
Assens Kommune

Telefon: +45 27626173

VAT nummer: DK33963440

P nummer: 1017192147

Kontaktpersoner

Bjørn Parelius
Steen Søndergaard

Sänd till en kollega

0.141