23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tradehouse Nord AB

Om Fönsterputsgrossisten

Fönsterputsgrossisten är Sveriges ledande importör av fönsterputsutrustning med direktimport från alla ledande tillverkarna globalt samt egna starka varumärken. Företaget startade 1978 och försäljningen bestod då endast av traditionella städprodukter. I mitten av 80-talet började man få förfrågningar från fönsterputsare och efter att ha haft ett möte med en leverantör på en mässa i Italien började man satsa även på försäljning av fönsterputsprodukter. På så sätt skaffade man sig ett starkt fotfäste i branschen och har under åren skapat sig ett välkänt namn i Sverige med många starka agenturer och egna varumärken. Med sitt extremt breda utbud, stora lager, bra priser och långa branscherfarenhet är man idag mer än bara en leverantör - Fönsterputsgrossisten hjälper sina kunder att tjäna mer pengar genom innovativa produkter och system, minska arbetsbelastningen genom ergonomiskt smarta produkter, slippa vänta på produkterna tack vare snabba leveranser av ett brett sortiment.

I mitten av 90-talet lanserades egna kem sortimentet ”ADE” som täcker det mesta inom städning - bra produkter till bra priser, detta är idag en viktig stomme i produktsortimentet. ADE Fönstersåpa och ADE Diamond blev en succé bland fönsterputsare över hela landet och många dom använde Yes gick över till dessa och samma sak händer ofta än idag. Idag har Fönsterputsgrossisten även ett bra sortiment av torkpapper, säckar, moppar, dukar m.m - man blandar välkända märken med egen import från Europa och Asien.

Under 2016 började man satsa hårt på förbättrade system för ultrarent vatten, både för utomhus- och inomhusbruk, samt andra system som Streamvac Höghöjdssystem med stor framgång. Fönsterputsgrossisten ska vara marknadsledande i Sverige på fönsterputsutrustning, ultrarent vatten system och andra innovativa system. Vi pratar väldigt mycket med fönsterputsare över hela landet och utomlands, vi lyssnar alltid på feedback och nya idéer så att vi ihop kan ta fram de absolut bästa produkterna. Fönsterputsgrossisten förenklar vardagen för dig som fönsterputsare!

Fakta om Tradehouse Nord AB

Adress
Tradehouse Nord AB
Glimmergatan 8
267 35 Bjuv

Region
Sverige
Skåne län
Bjuvs kommun

Telefon: +46 40 - 18 00 00

VAT nummer: SE5590193974

Kontaktpersoner

Hans Nilsson

Maria Söderberg

Sänd till en kollega

0.14