23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Makita Sverige

Smarta dammsugare för alla tillfällen
Makita har ett brett sortiment av dammsugare och tillbehör. Bland annat erbjuder Makita batteridriven robotdammsugare för ytor upp till 500m2.  Ryggdammsugare för trappor och trånga utrymmen samt universaldammsugare och våt- och torrdammsugare för byggarbetsplatser.

I september 2008 etablerades Makita Sverige som är en filial till Makita Oy. Makita Oy ansvarar för försäljning av Makitas produkter i Sverige, Norge, Baltikum, och Finland. Sverigekontoret är beläget i Sollentuna med en säljkår runt om i landet, totalt är vi idag över 60 anställda.

Den svenska filialen har totalansvaret för varumärket Makita i Sverige. Makita uppehåller en hög professionell profil och säljs enbart till professionella återförsäljare. Makita har även ett mycket stort sortiment av elhandverktyg inom både bygg och grönyteskötsel. Bland annat har Makita Sveriges största sortiment av maskiner på 18V, över 320 maskiner som fungerar med samma batteri!

DRC200 är robotdammsugaren som rengör ytor på upp till 500 m2 och kan städa i två olika mönster och effektlägen. Utrustad med dubbla sidoborstar, fjärrkontroll, timer och batteriindikator. Dammsugaren har även sensorer för att underlätta arbetet. 

Nyheter

Fakta om Makita Sverige

Adress
Makita Sverige
Box 7049
Bergkällavägen 36A

192 07 Sollentuna

Region
Sverige
Stockholms län
Sollentuna kommun

Telefon: +46 8 50 58 19 00

VAT nummer: SE5164049081

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Malin Nguyen

Richo Kohl

Sänd till en kollega

0.312