23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Swetex Städprodukter AB

Företaget
Swetex AB såg dagens ljus första gången i Mars 1992 i en röd liten (24 m2) stuga på Förstadsvägen 8 i Västerås. På programmet stod mest städmaskiner, vilket man än idag säljer med framgång. Det gick bra från början varav flyttlasset gick till större lokaler redan 1993 och 1996/97 var det dags igen och nu var lokalen 10 gånger så stor som vid starten. Några år senare fördubblades behoven ytterligare av lokal och nu sedan år 2001 huserar man i hela 2.400 m2 fördelat på butik, kontor, verkstad och förråd i östra Västerås. Resan från 24 m2 till de hundra gånger större 2.400 m2 har tagit 15 år, samtidigt som omsättningen 15-dubblats. Borgar för kvalitet i alla led och så ska det fortsätta är tanken. Parallellt med expansionen i Västerås har Swetex också hunnit med att öppna en butik i Eskilstuna (år 1995), Uppsala (år 1998),  Örebro (år 2009), Borlänge (år 2010),  Karlstad (år 2013), Gävle (2015), Linköping (2016). Våren 2012 öppnades även ett centrallager i Hallstahammar. Sammanlagt är idag nästan ett 30-tal personer anställda och verksamma inom Swetex. Fortsättning lär följa.

Affärsidé

  • Swetex ska med ett brett utbud av olika tjänster och produkter inom området professionell städning, lösa våra kunders behov av effektiv städning, effektiva städmaskiner och tillika effektiva och miljövänliga städmaterial och system.
  • Vårt mål är naturligtvis också nöjda kunder, nöjda medarbetare och vi ser gärna att våra kunder ska trivas som kunder hos oss och vi vill verka för ett långvarigt samarbete med våra kunder. Vi är övertygade om att det lönar sig för båda parter.

Våra kunder
Våra kunder utgörs av kommuner, landsting, industri & verkstadsföretag, städbolag, staten & statliga företag/organisationer, försvaret,  ansvariga för offentliga miljöer och privatpersoner.

Miljö
"Swetex Produkter AB, ska med ett brett utbud av olika tjänster och produkter inom området professionell städning, lösa våra kunders behov av effektiv städning, effektiva städmaskiner och tillika effektiva och miljövänliga städmaterial och system”.

Vår policy är att:

  • Tillgodose våra kunders behov av tjänster med idel bra kvalitet, genom att ständigt hålla oss uppdaterade gentemot lagar, förordningar och krav.
  • Prioritera de leverantörer och speditörer som arbetar för en bättre miljö.
  • Ständigt utvecklas och ge våra kunder rådgivning om produktval med minsta möjliga miljöpåverkan.
  • Genom utbildning och information kontinuerligt ge våra anställda kunskap om och öka medvetenheten om vårt miljö och kvalitetsansvar. Detta för att kunna påverka miljö– och kvalitetsarbetet i en positiv riktning.


Vi jobbar enligt ISO 14001 och ISO 9001.

Swetex Städprodukter AB
Fältmätargatan 16
721 35 Västerås
Sverige
VAT nummer: SE5564439957
ISO 14001, ISO 9001

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031