23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Krizit

Kristina Kasimir, grundare av Krizit, flyttade till Sverige 2011 i samband med att hennes man skulle spela fotboll i Hudiksvalls FF. Kristina skaffade sig snart arbete som städerska. Hon blev snabbt populär hos kunderna och utvecklade själv ett djupare intresse för branschen. När hon lärde sig mer och mer blev hon störd över det utbredda användandet av kemikalier inom städning.

2012 startade hon eget städföretag - Green Cleaning. De första åren var utmanande. Det var svårt att hitta miljövänliga städalternativ och vara innovativ i en gammalmodig bransch. Hennes målmedvetenhet gjorde att hon lyckades med sitt företagande och Green Cleaning fortsätter expandera i andra orter.

Många års forskning och arbete på fältet ledde henne till Interclean Exhibition i Amsterdam. Denna resa var något av en vändpunkt.  Hon hittade det hon har letat efter- rengöringsmedel som är miljövänliga och samtidigt effektiva.  Den har gjort stor skillnad för hennes verksamhet Green Cleaning och hon vill driva utvecklingen i branschen mot miljövänlig städning och effektivisera jobbet.

 

Fakta om Krizit

Adress
Krizit
Andra Parkgatan 21
824 43 Hudiksvall
Se på karta

Region
Sverige
Gävleborgs län
Hudiksvall kommun

Telefon: +46 073 388 42 48

VAT nummer: SE5591562938

Se hemsidan

Contact Persons

Kristina Kasimir

Sänd till en kollega

0.113