23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Katrin

Varumärket Katrin
Varumärket Katrin finns i över 30 länder och är därmed väletablerat i Norden och hela Europa.

Som en del av Metsäkoncernen, en ansvarstagande finländsk skogsindustrikoncern som producerar kvalitetsprodukter i första hand av förnybart nordiskt virke, är vi en stark och tillförlitlig affärspartner för framgångsrika och långvariga kundrelationer.

Med Katrin strävar vi efter att göra livet och verksamheten med oss som affärspartner så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på våra kunders behov.

Vårt mål är alltid att leva upp till kundernas förväntningar. Med Katrin får våra kunder och partner ackumulativa fördelar: vi säkerställer att miljökonsekvenserna samt de sociala och ekonomiska konsekvenserna är i perfekt balans.

Vår vision är att vara varumärket som kunderna känner igen som ett uttryck för följande kärnvärden:

  • Easy (Enkelt) – vi hjälper kunderna att göra bättre affärer på ett enklare sätt (genom att erbjuda dem händiga säljverktyg och tjänster som driver tillväxt).
  • Insightful (Insiktsfullt) – baserat på vårt kunnande om marknaden tillhandahåller vi skräddarsydda lösningar och affärsmöjligheter.
  • Trustworthy (Tillförlitligt) – vi är en pålitlig partner i alla avseenden, från produkt hela vägen genom hela värdekedjan.

Bakgrund
Varumärket Katrin var ett av de första mjukpappersvarumärkena på away-from-home-marknaden i Europa. Det introducerades 1974. Ordet Katrin härstammar från Metsä Tissue AB Katrinefors Bruk som grundades 1765. Bruket fick sitt namn efter grundarens fru och härifrån kommer både varumärket och produkterna som vi känner igen idag.

Fakta om Katrin

Adress
Katrin
Katrinefors Bruk
542 88 Mariestad
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mariestad kommun

Telefon: +46 0501275000

VAT nummer: SE5562723675

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001, PEFC

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Kajsa Rynman

Sänd till en kollega

0.078