23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Act Logimark Sverige AB

Om Logimark

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.
 
Vi på Logimark sätter alltid kunden i fokus, oavsett behov. En viktig pusselbit i att vi lyckas är att vi har ett stort centrallager i anslutning till vårt huvudkontor i Malmö, för att alltid kunna serva direkt.

Vi har även strategiskt valt ut städer där vi har sälj- och serviceanläggningar. Vi har spetskompetens inom varje produktsegment, vilket ger dig som kund en komplett partner.

För oss är det viktigt att Ni inte står stilla i produktionen, därför har vi valt ut världsledande leverantörer.

Inom Logimark använder vi ofta uttrycket: “Det är när det blåser man ser vad skeppet duger till.” I praktiken innebär det att det är viktigt för oss att våra leverantörer och anställda ställer upp när det behövs och att våra kunder i sin tur vet att det kan lita på oss i alla lägen.

Logimark, din partner inom industriell märkning, kontroll och systemlösningar.

Fakta om Act Logimark Sverige AB

Adress
Act Logimark Sverige AB
Topplocksgatan 3
212 41 Malmö
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 104441600

VAT nummer: SE5566281001

Anställda: 20-49

Kontaktpersoner

ACT Admin

Sänd till en kollega

0.14