23948sdkhjf

Från Nestlé till Procurator

Linda Andersson har rekryterats till posten som brand manager på Procurator och får därmed ett helhetsansvar för kategorier och varumärken. Hon värvas från Nestlé där hon arbetat i rollen som brand manager för olika djurmatsvarumärken men har under de senaste två åren haft en mer kundorienterad roll som Channel Manager. 

– Linda är en stark rekrytering till teamet som kommer höja nivån på hantering och utveckling av våra egna varumärken, jag är otroligt stolt över att Linda blir en del av Procurators resa och vidare framgångar, säger Kristina Lantz, business development & marketing director sales hos Procurator. 

– För mig innebär rollen som Brand Manager ett helhetsansvar för kategorierna och varumärkena, det vill säga att analysera, initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner. Allt från den strategiska aspekten av att utveckla och etablera varumärken till det operativa genomförandet för att driva tillväxt. Jag har mycket erfarenhet av butikskoncept och försäljning mot den typ av kund, en kanal som Procurator vill växa och ytterligare befästa sin roll i. Jag ser fram emot att få implementera mina tankar och idéer om hur vi ska kunna kombinera butiksköpet med flödet via webben och e-handel, säger Linda Andersson i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063