23948sdkhjf

Compass Group får storuppdrag av Mathem

Ska leverera bland annat lokalvård och måltidsservice till Mathems nya logistikanläggning i Larsboda i Stockholm.

Compass Group har fått helhetsuppdrag och ska leverera lokalvård, receptionstjänster samt driva restaurang och kafé samt leverans och drift av kaffe- och varuautomater på e-handelsaktörens nybyggda logistikanläggning och kontor i Larsboda utanför Stockholm.

Aktören ska serva cirka 1 000 av Mathems medarbetare när anläggningen är uppe i full kapacitet. I lokalen finns Compass Groups nya satsning Market 24/7, en dygnet-runt-öppen butikslösning som erbjuder måltider, dryck och mellanmål.

– Vi är glada över att leverera både förstklassiga måltidsupplevelser samt servicetjänster till Mathem med stort fokus på hållbarhet. Bland annat kommer vi att samarbeta för minskat matsvinn genom att restaurangen tar till vara och förädlar överblivna råvaror som annars skulle ha kasserats, säger Linus Adolfsson, driftsansvarig på Compass Group i en kommentar.

I avtalet, som sträcker sig tre år, ingår även lokalvård av både kontorsytor och lagerverksamhet.

Mathem levererar dagligvaror, köksprodukter, heminredning, apoteksvaror och receptbelagd medicin och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och når omkring 55 procent av Sveriges hushåll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094