23948sdkhjf

Nya hos Locally

Ny duo med ett längre förflutet i branschen har rekryterats till den nystartade alliansen Locally Facility Management. Båda har ett längre förflutet i branschen och har startat och drivit uppdrag för bland andra Göteborgs stad och Liseberg.

I fjol höst kunde Rent berätta om den nystartade alliansen Locally Facility Management som består av fem välkända städ- och FM-bolag under ledning av vd Johan Wahlborg.

Uppdraget är att lättare kunna ta sig an och samordna rikstäckande nationella uppdrag och erbjuda kvalitetssäkrad, digitaliserad och behovsanpassad lokalvård och stödtjänster. Aktören är i färd med att bygga en organisation och nu har Selma Omerovic rekryterats och ska verka på posten som som customer success manager. Uppdraget innebär att hon ska arbeta som avtalsansvarig med främsta uppgift att se till att aktören överträffar de förväntningar som kunden har på aktören.

Därtill har Locally Facility Management även rekryterat Mersiha Aganovic som ska arbeta som service manager.

Precis som Selma Omerovic har hon också ett längre förflutet i branschen och har tidigare arbetat med kunder som Göteborg stad, Volvo Bil och Liseberg. Uppdraget blir att stötta och driva de affärer som Locally har, med fokus på utförande personal och deras dagliga uppgifter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079