23948sdkhjf

Flytt och tilldelningsbeslut för Clemondo

Clemondo, med huvudkontor, fabrik och lager i Helsinborg, har flyttat satellitkontoret och utvecklingslaboratoriet i Lammhult i Småland till nya lokaler i vad som är ortens äldsta byggnad. Där finns även aktörens kundsupport, produktledning samt vår marknadsfunktion.

–Att ha bästa möjliga förutsättningar för att utveckla framtidens hållbara produkter är avgörande för att lyckas i vårt omställningsarbete. Därför känns det helt rätt att flytta in i nya lokaler som gör detta möjligt. Att våra övriga funktioner i Lammhult dessutom får en kreativ och inspirerande arbetsmiljö känns riktigt bra, säger Jesper Svensson, vd på Clemondo.

Clemondo har även fått ett tilldelningsbeslut från Region Kronoberg gällande leverans av desinfektion, hudvård och rengöringsprodukter från varumärket Liv. Upphandlingen är gjord i samverkan med Region Blekinge. Avtalet är tvåårigt med ett sammanlagt ordervärde som beräknas uppgå till 4 miljoner kronor. Efter avtalsperiodens slut finns möjlighet till förlängning i upp till två år. 

Avtalsspärr råder dock fram till 13 mars 2023. Överklagas inte beslutet har Clemondo därefter rätt att teckna avtal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078