23948sdkhjf

Sabis värvar driftchef från ISS

Fredrik Sjöblom tillträder som Sabis nya driftchef inom affärsområdet Restaurang & Service där han ska ansvara för, utveckla och driva bolagets servicetjänster som restaurangdrift, kaféer, receptionsbemanning, mötes- och kontorsservice, lokalvård och posthantering.

– Det är fantastiskt att äntligen ha Fredrik på plats i teamet. Vi har stora visioner för att vidareutveckla vårt erbjudande inom worklife hospitality och ser denna rekrytering som en del i den processen. Fredriks långa erfarenhet i branschen tillsammans med hans spetskompetens inom just servicetjänster kommer lyfta vårt affärsområde ytterligare, säger Katrina Ström, affärsområdeschef Restaurang & Service.

Fredrik Sjöblom kommer närmast från rollen som produktivitet- och kalkyleringsanalytiker hos ISS Facility Services men han har även ett förflutet från  Sodexo och Samhall. 

– Det känns så spännande att bli en del av Sabis och att få jobba för en arbetsgivare som sätter värdskap och service i första rummet. Sabis är en stark aktör på marknaden och jag ser framemot resan vi har framför oss, säger Fredrik Sjöblom, driftchef på Sabis.

I dag driver Sabis verksamhet på ett 20-tal platser i Stockholm, bland annat som helhetsleverantör på Solna United, Nordic Forum och nylanserade Fenix Sthlm som ligger i nya området Hagastaden i Stockholm.

–Vi har många spännande projekt framför oss där vi ser en stor efterfrågan på helhetsleverantörer vilket känns fantastiskt kul. Vi älskar att fylla arbetsplatser med mervärden och upplevelser, säger Katrina Ström vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093