23948sdkhjf

Ny chef hos Locum

Anders Bertilsson har rekryterats till posten som  är ny chef för enheten Utveckling förvaltning  vårdfastighetsjätten Locum. 

– Anders långa och breda erfarenhet från många olika företag och organisationer och att han tidigare arbetat med effektivisering och digitalisering av processer, gör att han har en värdefull kompetens inom verksamhetsutveckling. Han kommer att bidra med ett stort engagemang i vår strävan att bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer, säger Marit Brusdal Penna, tillförordnad vd på Locum.

Anders Bertilsson beskrivs ha god erfarenhet av arbete med  utvecklingsarbete inom förvaltning, projekt, FM-tjänster och drift och kommer närmast från Region Sörmland där han arbetat som verksamhetsutvecklare. Dessförinnan var han regionchef på Green Landscaping.

– Det som lockar mig med Locum och den här rollen är möjligheten att få vara med och forma vårt utvecklingsarbete tillsammans med en härlig grupp av kollegor med olika specialistkompetenser. Tillsammans ska vi ge ett så bra stöd som möjligt till organisationen och samtidigt vara en del som leder och stödjer vårt arbete framåt för att skapa mervärde åt våra hyresgäster, säger Anders Bertilsson, ny chef för enheten Utveckling förvaltning på Locum.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078