23948sdkhjf

Riksbyggen utvidgar marknadsområden

Riksbyggens fastighetsförvaltning satsar i norra Sverige och har bildat ett större marknadsområde där bland annat Östersund, Sundsvall, och Härnösand ingår, genom ett samgående av två tidigare marknadsområdena Jämtland och Västernorrland.

– Hela norra delen av Sverige inne i en starkt expansiv fas. På Riksbyggen stärker vi nu organisationen för att kunna utnyttja våra resurser på bästa sätt för att bli en ännu bättre samarbetspartner till våra kunder, säger Karin Eriksson, marknadsområdeschef för det utvidgade marknadsområdet

Med det nya marknadsområdet räknar Riksbyggen att kunna erbjuda spetskompetens inom till exempel drift, energi och hållbarhet och ska efter samgåendet ha platskontor i Sundsvall, Östersund och Strömsund. Verksamhet finns även på fler orter inom marknadsområdet. Riksbyggens kontor i Örnsköldsvik tillhör efter samgåendet marknadsområde Umeå.

– Vi tror på en stark lokal förankring och att finnas nära våra kunder. Vi vill också bidra i utvecklingen inom användande av digitala forum och att jobba mer med digitala verktyg, säger  Karin Eriksson vidare.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och förvaltar totalt över cirka 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Aktören förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078