23948sdkhjf

ISS: Organisk tillväxt över förväntan

 Danska tjänstebolaget ISS meddelar att organisk tillväxt och fritt kassaflöde för 2022 översteg förväntningarna. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Den organiska tillväxten under fjärde kvartalet uppgick till 9,4 procent, vilket gör att helårsutfallet blev 7,8 procent. Det kan jämföras med bolagets egen prognos om cirka 6,5 procent.

 Tillväxten under kvartalet drevs primärt av att anställda återvände till kontoret, att företagen investerade i sina arbetsplatser samt prishöjningar.

 Rörelsemarginalen före engångsposter utvecklades som väntat för helåret 2022 och är i linje med prognosen "cirka 3,8 procent". Fritt kassaflödet för helåret blev 1,7 miljarder danska kronor, högre än prognosen som var "cirka 1,5 miljarder". ISS behåller prognosen som angavs på kapitalmarknadsdagen i november, om en rörelsemarginal för helåret 2023 i intervallet 4,25-4,75 procent. ISS kommer att ge prognos för organisk tillväxt, rörelsemarginal och fritt kassaflöde senast i samband med bokslutskommunikén för 2022 som släpps den 23 februari 2023.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tar hem storavtal i Ronneby
Åtal i städhärva
DO hotar stämma städbolag
Lexium utökar IFM-avtal i Jönköping
LKAB fortsätter samarbeta med Securitas
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.125