23948sdkhjf

Ny vd för Kiilto Clean

Robin Ambré tillträdde i november som vd för Kiilto Professionell Hygien. I ett pressmeddelande delar han med sig av den första tiden som vd.

–Jag är imponerad av den expertis vi har inom Kiilto - både lokalt och på gruppnivå. Första tiden har givetvis varit intensiv med många nya kontakter. Jag är tacksam för den öppenhet och välvilja jag mötts av från både kollegor och kunder. Som ett led i att effektivisera vårt erbjudande och tydliggöra vår kärnverksamhet har vi under december överlåtit en del av vår verksamhet inom Food Service till samarbetspartners. Ambitionen är att tydliggöra vår affär till Food Service och samtidigt skapa förutsättningar för att växa tillsammans med våra partners, säger Robin Ambré i en kommentar.

Finska Kiilto har flera ben att stå på och med produktionsutbudet riktar sig bolaget både mot bygg och industri men även mot professionell hygien med varumärken som Dax och Kiilto Pro med produkter till lokalvård och textiltvätt.

–Jag tycker att det är extra spännande att Kiilto går i spetsen inte bara när det gäller miljö utan även lagar och regler. Vi har till exempel precis lanserat CE-märkt alkoholbaserad ytdesinfektion. Som en av de första aktörerna i Sverige har Kiiltos desinfektionsprodukter alltid varit en av de mest väldokumenterade och ofta mer testade än vad sjukvården kräver. Det är viktigt att våra kunder alltid kan lita på att produkterna de använder är säkra – både för användaren och miljön, säger Robin Ambré vidare.

Robin Ambré har ett förflutet som bland annat sales director för Kersia och har även arbetat för Addvise Group tidigare. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079