23948sdkhjf

Sodexo förlänger med Tetra Pak

Har tecknat nytt globalt avtal gällande hård och mjuk FM till 65 anläggningar i 22 länder. 

Sodexo ska även fortsatt leverera integrerade fastighetstjänster till Tetra Pak. Samarbetet inleddes 2018 och omfattar 65 sajter i 22 länder, Norden, Benelux, Frankrike, Storbritannien, Irland, Spanien och Portugal, Brasilien och APAC. 

Nu har ett nytt femårsavtal med start den 1 januari 2023 signerats gällande både mjuk  och hård FM som underhåll, städning, avfallshantering, måltids- och arbetsplatstjänster, projektledning, energihantering samt inköp som upphandling av förbrukningsartiklar och PPE/arbetskläder.


– Vi är mycket stolta över förtroendet att få fortsätta som pålitlig partner till Tetra Pak. Tetra Pak utvecklar de lösningar och teknologier som behövs för att göra mat säker för hundratals miljoner människor över hela världen varje dag. De senaste 5 åren tillsammans har visat att vår vision om vår branschs påverkan på miljön och människors livskvalitet stämmer helt överens. Vi är glada över att fortsätta detta partnerskap och att fortsätta erbjuda effektiva och innovativa lösningar för att förbättra medarbetarnas dagliga liv, säger Karen Pleva, Sodexo CEO för Global Strategic Accounts i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tar hem storavtal i Ronneby
Åtal i städhärva
DO hotar stämma städbolag
Lexium utökar IFM-avtal i Jönköping
LKAB fortsätter samarbeta med Securitas
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.14