23948sdkhjf

Ny butik för Procurator

Den 13 december öppnar Procurator butik i Sundsvall.

För två år sedan stängde Procurator butiken i Sundsvall men i veckan öppnar en ny butik på Axvägen 2 i Nacksta industriområde i Sundsvall. Adressen är densamma som tidigare men butiken har fått en ny design. 

– Vi har ett brett och komplext sortiment som vi vill att våra kunder ska få ta del av på enklaste och bästa sätt. I butiken får kunden möjligheten att se produkten på nära håll och få en bra kundupplevelse. Produkter som exempelvis skor vill kunden gärna prova innan sitt beslut för att se till att de passar både arbetsmiljön och bäraren på bästa sätt, säger Mikael Östbring, head of stores hos Procurator apropå satsningen på fysiska butiker vid sidan av digital försäljning.

Att valet föll på att öppna butik i Sundsvall handlar om att Procurator ser att fler företag bolaget servar etablerar sig i staden och utvecklingspotentialen i området beskrivs som stor.

– Precis som i resterande delar av den norrländska kusten växer Sundsvall som stad och ett större antal nya bolag inom industrin är på väg att etablera sig i området. Procurator vill vara en del i att hjälpa orten utvecklas i den takt som planeras. Vi ser det även som en stor möjlighet för oss att stärka vår fysiska närvaro för våra kunder i Sundsvall, säger Mikael Östbring vidare.

Butikschef för den nya satsningen i Sundsvall är Stefan Järnankar. 

Procurator erbjuder ett sortiment inom  kläder och skydd, städ- och hygienprodukter samt vård och livsmedel. Procurator är en del av OptiGroup. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094