23948sdkhjf

Blir vd för Miab Gruppen

Miab Gruppen tillsätter vd som får ett övergripande ansvar för koncernens verksamheter i Sverige och Finland. Richard Toppar fortsätter som vd för Miab i Sverige.

Så sent som den 3 oktober i år tillträdde Stefan Forsgren posten som försäljningsdirektör, en ny roll inom koncernen, hos Miab Gruppen. Men nu har han internrekryterats till uppdraget att verka som vd för hela Miab Gruppen och får därmed övergripande ansvar för koncernens verksamheter i Sverige och Finland. Uppdraget blir att driva tillväxt för hela koncernen ochhitta synergier bolagen emellan.

–Stefan är van att leda och utveckla bolag och dess chefer med goda resultat. Han har i uppdrag att skapa en gemensam strategi och målbild för koncernen baserad på varje lands unika koncept och driva tillväxt. Genom att tillsätta en Group CEO skapas ytterligare långsiktighet och stabilitet inom koncernen på samma sätt som vi lyckats med MIAB AB, säger Marie Nerg, ägare och styrelseordförande Miab Gruppen.

Richard Toppar fortsätter som tidigare i rollen som vd för Miab i Sverige och nytillträdde Santtu Jokinen fortsätter som vd för systerbolaget N-Clean i Finland och ska arbeta tillsammans med Stefan Forsgren i koncernledningen.

–Det är mycket hedrande att få detta förtroende från Miabs styrelse och ägare. Jag ser fram emot att bilda en koncernledning tillsammans Richard Toppar, vd för Miabs verksamheter i Sverige samt med Santtu Jokinen, vd för N-Clean i Finland. Vi står inför en tillväxtresa och tillsammans med alla våra kompetenta kollegor och medarbetare så finns alla förutsättningar för att lyckas, säger Stefan Forsgren, vd för Miab Gruppen i en kommentar.

Stefan Forsgren arbetade innan han kom till Miab under många år hos Sodexo, senast i rollen som segmentsdirektör med ansvar för den operativa verksamheten inom sjukvården och äldreomsorgen  hos Sodexo i Sverige och i Finland.

Stefan Forsgren har även ett längre förflutet inom försäljning till såväl offentlig som privat marknad och har varit ansvarig för tillväxt och försäljning på Sodexo. Han beskrivs därmed ha mångårig erfarenhet av facility management-branschen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tar hem storavtal i Ronneby
Åtal i städhärva
DO hotar stämma städbolag
Lexium utökar IFM-avtal i Jönköping
LKAB fortsätter samarbeta med Securitas
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.095