23948sdkhjf

Blir vd för N-Clean

Miab Gruppen har rekryterat Santtu Jokinen till posten som ny vd för Miab Gruppens finska bolag N-Clean OY. Han tillträder den 23 november och kommer närmast från vd-rollen hos en av Finlands största idrottsföreningar, hockeyklubben TPS.

– Santtu har en civilingenjörsexamen och har haft flera ledande befattningar i olika bolag i Finland, Sverige och Storbritannien. Han har en mångsidig och omfattande erfarenhet och har haft uppdrag både som VD och affärsområdeschef. Hans breda kompetens med spets inom bland annat internationell affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, kundupplevelse ser vi värdefulla tillgångar för att ytterligare stärka N-Clean och MIABs position framåt. Vi är väldigt glada över att välkomna Santtu i vårt bolag, säger Marie Nerg, styrelseordförande i Miab Gruppen.

Förutom TPS har Santtu Jokinen ett förflutet från B2B-servicebranschen och har arbetat i ledande befattningar hos Lindström och Comforta Group.

”N-Clean och Miabs positiva utveckling de senaste åren ger resultat och N-Clean fortsätter att stärka sin position i Finland och Sverige genom nya uppdrag och nyanställningar”, skriver Miab Gruppen i ett pressmeddelande.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få driva N-Clean OY vidare. Jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor och kunder och är stolt över att vara en del av ett bolag med så fina värderingar. Jag gillar att utmana organisationen för att uppnå bättre kundnöjdhet, förbättringar i verksamheten och processeffektivitet. Här finns en stor potential i såväl våra medarbetare som våra koncept och alla möjligheter att växa oss ännu starkare på marknaden och ta nya kliv i branschen, säger Santtu Jokinen, tillträdande vd för N-Clean OY.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vd för städbolag åtalas för brott mot utlänningslagen
Ny butik för Procurator
”Framtiden överraskar alltid. Vinnaren är den som snabbt kan tolka, förstå och handla”
Blir vd för Miab Gruppen
”Vi är viktig kugge när en ny vardag på arbetsplatsen ska formas”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.063